Hapjes in glaasjes

Brasserie Nerocafé en Nero Events stellen een ruim assortiment aan hapjes voor. Hieronder vindt u de culinaire hoogstandjes.

Hapjes met vis

  • mousse van pastinaak en kastanjes, ansjoviscrème en gegrilde amandelschilfertjes
  • mousse van geitenkaas en zalm met gedroogde tomaten
  • mousse van zalm met zuring
  • mousse van heilbot en bonen met gegrilde pijnboompitten
  • mousse van forel en citrusvruchten met gekonfijte sinaasappelschil

Hapjes met vlees

  • mousse van ganzelever en appelblokjes met nougatineschilfertjes
  • mousse van venkel en eend met vijgenchutney

Hapjes met kaas

  • mousse van blauwe kaas en geitenkaas met stukjes walnoot
  • mousse van geitenkaas en mosterd op grootmoeders wijze
  • mousse van munt en mosterdgranen

Vegetarische hapjes

  • fettucini met pesto, tomatenmousse en blokjes gedroogde tomaat
  • mousse van wortelen en gember
  • mousse van kokosnoot en rozijnen
  • mousse van zwarte olijven en pesto, mozarelladobbelsteentjes, tomatenblokjes en tomatencoulis

Zoete glaasjes

  • duo van chocolade en pralinémousse, met een hartje van brésilienne
  • abrikozenmousse met peperkoek, afgewerkt met een laagje abrikozenconfijt
  • caramelmousse met perenconfijt en crumble
  • zwarte chocolade- en pralinémousse met brésilienne, afgewerkt met een zwarte ganache en gecarameliseerde amandelen
  • pralinémousse met een laagje van zwarte en witte chocolademousse afgewerkt met brésilienne
  • duo van exotische mousse en rijstpap omgeven door een laagje passievruchten en bloedsinaasappel
  • duo van frambozen- en witte chocolademousse met stukjes framboos
  • frambozen- en witte chocolademousse, afgewerkt met een frambozengelei
  • kokosnootmousse op een laagje ananasconfijt en biscuitcreme
  • passiemousse en exotic coulis, afgewerkt met meringue
  • pistachemousse met witte chocolade- en pistache ganache
  • vanille bourbon mousse met crumble omgeven door een laagje bessengelei
  • walnoot en chocolademousse met een laagje witte chocolade ganache

Hapjes in glaasjes

Brasserie Nerocafé en Nero Events stellen een ruim assortiment aan hapjes voor. Hieronder vindt u de culinaire hoogstandjes.

Hapjes met vis

  • mousse van pastinaak en kastanjes, ansjoviscrème en gegrilde amandelschilfertjes
  • mousse van geitenkaas en zalm met gedroogde tomaten
  • mousse van zalm met zuring
  • mousse van heilbot en bonen met gegrilde pijnboompitten
  • mousse van forel en citrusvruchten met gekonfijte sinaasappelschil

Hapjes met vlees

  • mousse van ganzelever en appelblokjes met nougatineschilfertjes
  • mousse van venkel en eend met vijgenchutney

Hapjes met kaas

  • mousse van blauwe kaas en geitenkaas met stukjes walnoot
  • mousse van geitenkaas en mosterd op grootmoeders wijze
  • mousse van munt en mosterdgranen

Vegetarische hapjes

  • fettucini met pesto, tomatenmousse en blokjes gedroogde tomaat
  • mousse van wortelen en gember
  • mousse van kokosnoot en rozijnen
  • mousse van zwarte olijven en pesto, mozarelladobbelsteentjes, tomatenblokjes en tomatencoulis

Zoete glaasjes

  • duo van chocolade en pralinémousse, met een hartje van brésilienne
  • abrikozenmousse met peperkoek, afgewerkt met een laagje abrikozenconfijt
  • caramelmousse met perenconfijt en crumble
  • zwarte chocolade- en pralinémousse met brésilienne, afgewerkt met een zwarte ganache en gecarameliseerde amandelen
  • pralinémousse met een laagje van zwarte en witte chocolademousse afgewerkt met brésilienne
  • duo van exotische mousse en rijstpap omgeven door een laagje passievruchten en bloedsinaasappel
  • duo van frambozen- en witte chocolademousse met stukjes framboos
  • frambozen- en witte chocolademousse, afgewerkt met een frambozengelei
  • kokosnootmousse op een laagje ananasconfijt en biscuitcreme
  • passiemousse en exotic coulis, afgewerkt met meringue
  • pistachemousse met witte chocolade- en pistache ganache
  • vanille bourbon mousse met crumble omgeven door een laagje bessengelei
  • walnoot en chocolademousse met een laagje witte chocolade ganache